4 csillagjegy, akikben soha ne bízz meg elsőre, a legkétszínűbbek mindenki közül!

Képek Admin Wednesday 14th November 2018

Vannak emberek, akik egy szép nagy álarcot viselnek, és bizony nehéz őket rajtakapni, hogy milyen is az igazi természetük. Most megmutatjuk, hogy melyik az a 4 csillagjegy, akikben jobb, ha nem bízol meg feltétel nélkül.

Szűz
Első pillantásra egy nagyon kedves, és csodálatos embernek tűnhet, de ha úgy fordulnak a dolgok, bármikor képes hátba szúrni. Jobb, ha nem kerülsz közelebbi viszonyba vele, mert nagy csalódást tud okozni. Képes arra is, hogy ha már nem vagytok olyan jóba, a legféltettebb titkaidat kifecsegje.

Skorpió
A Skorpió akkor lesz a legjobb barátod, ha neki szüksége van rád. Soha nem fogsz tudni rá számítani teljes mértékben, mert ha fontosabb dolga lesz, akkor nem segít, ha nagy szükséged lesz rá. Mindent megtesz azért, hogy megkapja, amit szeretne, még akkor is, ha ezzel esetleg másokat megbánt.

Ikrek
Kettős személyiséggel rendelkezik, az élete eseményeit az éppen aktuális hangulatától teszik függővé. Lehet, hogy leegyeztettek egy nagyon fontos találkát, de másnapra kiderül, hogy most épp nincs kedve. Egyik percben boldog, és mindenben benne van, másik percben 180 fokot fordul a világ vele. Ha rossz a hangulata borzasztó tud lenni, pillanatok alatt sárkánnyá változik.

Rák
A Rák egy nagyon megnyerő, mosolygós, kedves személyiség. Már első találkozáskor úgy tűnik, hogy kitárja neked a szívét, azonban jobba, ha nem bízol meg mégsem benne. Ugyanis, ha nem tetszel neki, akkor is így viselkedik, de a hátad mögött képes hadat üzenni, és kipletykálni.

Ha különböző a személyiségetek, és az életfelfogásotok, akkor meggyűlik a bajod a Rák csillagjegyű személyekkel. Nagyon erős jellem kell legyél ahhoz, hogy egy ilyen hirtelen hangulatot váltó személlyel tudjál barátkozni.

tudasfaja.com

5.8 ezer Megosztás
  • Hasonló bejegyzések
  • Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.