Ez az ötgyermekes anyuka állítja: a terhesség nem ok arra, hogy elhanyagoljuk a testünk

Képek Admin Wednesday 14th November 2018

Az angliai North Yorkshire-ben élő 35 éves anyuka, Simone Gately bár öt gyermek édesanyja, mégis modelleket megszégyenítő testalkattal hívta fel magára a nagyvilág figyelmét. Simone napja reggel 5 órakor kezdődik, az első útja pedig rögtön az edzőterembe vezet, ezután kutyasétáltatás, majd a gyerekek óvodába/iskolába indítása következik, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

1 Simone elmondása szerint a tökéletes test még öt gyermek után sem lehetetlen, csak kitartás és rengeteg edzés szükséges hozzá – minden másra pedig ott vannak a fölösleges kifogások.

2 A brit anyuka egyáltalán nem szeretne életmódtanácsadó vagy más hasonló babérokra törni, csak egyszerűen szeretné megmutatni más anyukáknak, hogy a szülés utáni “elhanyagoltságot” semmi sem indokolja.

3

4 Férje, a 45 éves professzor, Paul Gately és gyermekei – Minnie (2 év), India (5 év), Blossom (6 év), Chester (7 év) és Summer (9 év) szintén szívesen sportolnak és a hosszú túráktól sem riadnak vissza.

5

6

7 ,,Az első terhesség idején szinte megállás nélkül ettem, a súlyom is az egekbe szökött és kezdtem azt hinni, hogy innen nincs visszaút.”

8 ,,A kislányom, Summer megszületése után azonban kezembe vettem a sorsom és visszanyertem a régi alakom.”

9 ,,Azóta négy további gyermeknek adtam életet, és bár a hasam már nem olyan, mint 18 éves koromban, jobb napokon még mindig 8 kocka van rajta.”

10

11 ,,Szeretném megmutatni a nőknek, hogy nem szükséges a tornateremben élnünk ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás segítségével több gyermek után is formában tartsuk a testünk.”

12

13

14 ,,Sok barátom nem érti, hogyan vagyok képes egyszerre saját magamra és az öt gyermekemre is figyelni.”

15 ,,Erre csak azt szoktam mondani, hogy kitartás és eltökéltség kérdése az egész.”

16 ,,A testmozgás persze önmagában kevés, a kiegyensúlyozott, egészséges étrend legalább annyira fontos nekem és az egész családom számára. Ennek köszönhetjük, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.”

17

18

19 Simone napi étrendje a következő:

Reggeli – granola vagy omlett,
Ebéd – saláta, gabonafélékkel és lazaccal,
Vacsora – pulykahús és sült zöldségek,
Snack – 2 banán.

20

21

22

4.1 ezer Megosztás
  • Hasonló bejegyzések
  • Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.