Minden szava igaz: Csillagjegyed elárulja, hogy mi tesz boldoggá és szomorúvá

Cikkek Admin Monday 15th October 2018

Most megtudhatod, hogy mi okoz neked boldogságot és mitől leszel szomorú.

Kos
A Kos mindig elvárja, hogy, ha ő valamit tesz a másikért, akkor azt ő is ugyanúgy visszakapja. Csak akkor mutatja ki a szeretetét, ha ő is szeretve van. Ha valami nem úgy történik, ahogy elvárja, akkor már nem boldog. Ha hirtelen megváltozik a hangulata, tudjuk, hogy nem érzi jól magát.

Bika
Egy nagyon különleges ember, hiszen rajta aztán nagyon látszik, ha boldog és elégedett. Ha nem elégedett viszont akkor is inkább mosolyog, hogy a külvilág ne érezzen sajnálatot iránta. Soha nem fogja beismerni, hogy boldogtalan.

Ikrek
Róla aztán fogod tudni, hogy mit érez, hiszen mindig bejelenti, hogy éppen boldog, vagy szomorú valami miatt. Részletesen elmeséli, hogy mi történt vele, és attól sem riad meg, hogy másokat hibáztasson.

Rák
Mivel teljes szívéből képes szeretni, rajta mindig fogod látni, hogy éppen mit érez, mennyire elégedett. Ha valamiért frusztrált, akkor igyekszik, hogy kijavítsa a tévedéseit, és boldognak érezze magát.

Oroszlán
Mindig túl büszke ahhoz, hogy beismerje boldogságát. Nem nagyon tudsz az igazi érzelmeihez közelférkőzni. Gyakran változik a hangulata, és eléggé önző.

Szűz
Általában mindig kedves, nehezen tudod meg, hogy mit is érez valójában. Ha boldogtalan már csak az utolsó pillanatban robban a bomba.

Mérleg
Nagyon fontos számukra a szeretet, bár néha a munka azért felülkerekedik az életükben, és emiatt elnyomják az érzelmeiket. Ha nem boldogak a párkapcsolatukba, munkába menekülnek.

Skorpió
Egyből látni fogod, ha egy Skorpió boldogtalan, mert minden érzése kiül az arcára. Arrogáns, és agresszív lesz.

Nyilas
Ha nem boldog, rögtön 180 fokos szögbe változik a gondolkodása, és másképp cselekszik, mint ahogy eddig tette. Humorizálni kezd, és szarkasztikus lesz.

Bak
Légy óvatos vele, mert nem szereti a meglepetéseket. Ha nem boldog a párkapcsolatában, mindent megtesz, hogy valahogy megmentse.

Vízöntő
Ambíciós, és mindent megtesz céljai elérése érdekében. Ha kibillen a párkapcsolati harmónia, akkor keményen dolgozik, hogy helyreállítsa. Nem árulja el, hogy miért zaklatott, csak figyelmen kívül hagyja a párját.

Halak
Túl sokat tervez, állandóan a jövőben él. Ha a párkapcsolata kiegyensúlyozott, akkor felhőtlenül boldog tud lenni.

4.6 ezer Megosztás
  • Hasonló bejegyzések
  • Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.