Szerencsehoroszkóp szeptemberre: lássuk te miben leszel szerencsés ebben a hónapban!

Cikkek Admin Wednesday 14th November 2018

Viharos széllökések várhatóak, emiatt figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a fél országra.

Tudd meg, ebben a hónapban az életed mely területén leszel szerencsés? Pénzben, szerelemben, vagy a karrier területén kacsint rád a szerencse. Olvasd el, hogy mit jósolnak a csillagok!

Ezek a csillagjegyek a szerelemben lesznek szerencsések
Kos
Néha nagy szeretethullám kap el, máskor rideg vagy megközelíthetetlen. Nehezen tud kiigazodni rajtad a szeretett személy. Légy egy kicsit lazább, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Ikrek
Ha egyedülálló vagy, nagyon sok lehetőséged lesz most a flörtölésre. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor újra feléled a tűz köztetek, szenvedélyes, és romantikus napok várnak rád.

Rák
Egy mély beszélgetésből romantikus szálak bontakozhatnak ki. Nagy változások következhetnek be az életedben, de csak akkor, ha készen állsz egy komoly kapcsolatra.

Ezek a csillagjegyek a karrierben lesznek szerencsések
Bika
Szeptember elején olyan szerződések vannak a láthatáron, melyek komoly változást hoznak az életedben. Anyagi fellendülésre számíthatsz. Most megmutathatod a főnöködnek, hogy mennyit is érsz valójában.

Oroszlán
Ha tudod, hogy igazad van valamiben, vállald a véleményed, és védd meg magad. Légy kreatív, és keress új megoldásokat, ezzel nagy sikereket érhetsz el a munkádban.

Vízöntő
Ha problémák merülnek fel, légy diplomatikus a kollégáiddal. A hónap első felében kisebb akadályokba ütközhetsz, de, ha türelmes vagy, akkor a hónap végére komoly sikereket érhetsz el.

Ezek a csillagjegyek az anyagiakban lesznek szerencsések
Bak
A hónap elején kellemetlen családi beszélgetésben lehet részed, melynek központi témája a pénz. A hónap közepétől azonban egy nagyobb bevételre teszel szert, és így már a család is teljesen más szemmel fog rád nézni. Stabilizálódik a pénzügyi helyzeted.

Nyilas
Eléggé zsúfolt lesz a programod ebben a hónapban, tárgyalások, és rövidebb utazások várnak rád. Nehéz helyzetekben találhatod magad, de ne aggódj, a hónap második felében komolyabb sikerek várhatnak rád.

Mérleg
A hónap első felében nagyon lefoglal a munka, és kevés időt tudsz a családoddal tölteni. A jó hír az, hogy egy olyan projektben veszel részt, amit kellőképp meg fognak fizetni.
Ezek a csillagjegyek kevésbé lesznek szerencsések

Skorpió
Ismerőseid, és családtagjaid nagy dolgokat várnak el tőled ebben a hónapban. Azt szeretnék, ha fürdőznél a sikerben, és végre eredményeket mutatnál fel. Azonban ez a hónap nem lesz túl kedvező számodra, plusz kiadások keserítik meg az életed.

Szűz
Ne próbálj ebben a hónapban egyensúlyra törekedni a szerelmi életedben, nem fog menni. Kiszámíthatatlan napok, váratlan események várnak rád, kitartást!

Halak
Szeptember közepétől egy nehéz időszak vár rád. Nagy nyomás nehezedik rád a családi, és munkahelyi környezetedben is. Vannak, akik nagyon alábecsülnek, de mutasd meg neki, hogy mennyit is érsz valójában.

 

5.7 ezer Megosztás
  • Hasonló bejegyzések
  • Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.