Tudd meg, hogy milyen napon születtél. Ezt kívánd, amikor meggyújtod a második adventi gyertyát!

Uncategorized Admin Monday 15th October 2018

Elkezdődött az adventi időszak, teljes testünkkel és lelkünkkel az ünnepvárásra készülünk. Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy annak függvényében, hogy milyen napon születtünk, mely területre összepontosítsuk kívánságainkat ezen a héten. Ha nem tudod, hogy milyen napon születtél, akkor egy öröknaptár segítségével könnyedén kiszámolhatod.

Összpontosítsd az energiáid pont arra a területre, amelyre neked a legnagyobb szükséged van.

Ha hétfőn születtél
Sokszor túl sok fölösleges információt fogadsz be, és adsz tovább. Elveszel egy kicsit néha az élet káoszában. A második adventi gyertya meggyújtásakor gondolj arra, hogy ezután képes leszel megkülönböztetni a kevésbé lényegeset a fontos információktól.

Ha kedden születtél
Előfordulhat, hogy a feszültségedet túlzott, és nem túl egészséges evéssel vezeted le. Advent második vasárnapján koncentrálj arra, a mértékletességre, és, hogy ezentúl az esti nassolás helyett, megteszi egy csésze finom tea, vagy valamilyen gyümölcs is. Gondolataid megtisztulnak, és lelkileg is könnyebb leszel majd.

Ha szerdán születtél
Hajlamosabb vagy az anyagi javak halmozására. Gondold át, hogy mi az, amitől megszabadulhatsz, eladományozhatod, hogy megújult energiákkal készülhess a karácsonyra, az új évre. Miközben másoknak örömet szerzel, te felszabadultabb leszel.

Ha csütörtökön születtél
Kicsit kritikus vagy, és éppen ezért, lehet, hogy sokszor megbántasz másokat. Koncentrálj arra, hogy ne ítélkezz olyan hamar, legalábbis ne mondd ki mindig, amit gondolsz. Nézd a világot más szemszögéből is.

Ha pénteken születtél
Hajlamos vagy a túl sok feladat bevállalására. A második gyertya meggyújtásakor koncentrálj arra, hogy a világ összes problémáját nem te kell megoldanod, és néha másoknak is átadhatsz feladatokat. Rád fér egy kis pihenés, lazítás, az élet úgyis megy tovább, ha nem akarsz mindent egyedül megoldani.

Ha szombaton születtél
Az összes energiád gyakran azokra pazarolod, akik szerinted rászorulnak, és nehéz helyzetben vannak. Szép dolog a segítés, de tartogass saját magad számára is egy kevés energiát legalább. Amikor meggyújtod a második gyertyát, gondolj arra, hogy ezentúl egy kicsit legyél “önzőbb”.

Ha vasárnap születtél
Hajlamos vagy egyfolytában az élet, gyakran felszínes örömeit hajkurászni. Gondolkodj el azon, hogy a múlandó örömök, mi másra cserélhetők le, élj a hétköznapi kreatív boldogságoknak, gondolkodj egy kicsit racionálisabban.

Szerző: tudasfaja.com

2.6 ezer Megosztás
  • Hasonló bejegyzések
  • Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.